CataláTrobada Europea d’Alliberament Animal 2018. 1-3 de juny, Bilbao.Un espai per a compartir habilitats pràctiques i debatre estratègies i tàctiques per a la lluita contra l’opressió cap als animals i la destrucció dels seus hàbitats.

Esperem construir una xarxa efectiva de grups i individualitats per a l’alliberament animal al llarg d’Europa.

També un focus posat sobre com podem mirar millor per a nosaltres mateixes i per a la resta per a fer el nostre moviment més resistent contra la repressió i altres dificultats que hem d’afrontar.

La trobada serà organitzada utilitzant els principis anarquistes, però això no significa que hagis de ser anarquista per a assistir-hi. Els tallers estaran traduïts a l’espanyol, anglès i francès.

Si pots ajudar amb aquestes o altres traduccions, si us plau, contacta amb nosaltres per endavant.

Seria realment útil saber quanta gent vindrà.

Si estàs interessade a assistir-hi o si pots oferir algun taller o xerrada, si us plau, contacta. liberation.gathering@riseup.net.

 

La trobada Europea d’Alliberament animal apunta a construir un moviment militant fort per a lluitar contra l’opressió d’animals no humanes.

Aquesta trobada espera connectar a indivídues i petits grups de persones amb idees afins treballant per l’alliberament animal, per a formar una xarxa forta i efectiva i recuperar la seva antiga força i direcció.
 Els grups d’activistes pels animals que manquen d’una política més àmplia s’estan tornant cada vegada més cridaners per a gent amb visions feixistes, de dretes o patriarcals.

Estarem parlant sobre alguns exemples d’això a la trobada i quina seria la millor manera per a desafiar-ho.

Molta gent deixa aquest moviment, ja sigui per la repressió de la policia i l’Estat, per la violència dels qui agredeixen els animals, comportaments d’opressió dins dels nostres propis grups o simplement perquè estar involucrade en la lluita pot arribar a ser un repte.

Volem construir una xarxa on es pugui treballar col·lectivament per a cuidar-nos a nosaltres i a la resta, per a poder crear un moviment resilient.
 La lluita anarquista i anticapitalista és una part important de la lluita per l’alliberament animal i és solament mitjançant la comprensió del que hi ha darrere de la jerarquia i l’opressió afrontades per altres espècies, com podrem desafiar-la amb eficàcia.

Moltes persones no es defineixen a si mateixes com anarquistes però se segueixen oposant a la jerarquia i a la domesticació, ens encantaria que aquestes persones fossin part de la trobada. No és un espai exclusivament anarquista.

Estem plantejant una gamma de tallers. Creiem que reflexionar sobre el nostre moviment és vital per a progressar però tampoc volem passar-nos tot el cap de setmana parlant. Hi haurà també alguns tallers pràctics on la gent pugui compartir les seves habilitats. Si hi ha un taller que t’agradaria oferir, ens encantaria escoltar-lo.

Advertisements